pH-målinger

GruppeEmneBeskrivelseDatopHTempNote
VandVandhane koldt2024-11-227,30
FiskRøget laksPolar Seafood, rødbedemarineret2024-11-225,67
BrødSurdej, hvede(gammel, duede ikke)2024-11-223,45
FiskFiskefrikadelle2024-11-226,28
FrugtÆblemos2024-11-222,96
MejeriGrøsk Yoghurt10%2024-11-223,91
FrugtLime2024-11-222,46
BrødSurdej, rug(gammel, duede ikke)2024-11-223,47
Oksekød, lam og vildtFVST standardværdi2024-11-265,80 Salt i vand: 1%
FjerkræFVST standardværdi2024-11-266,50 Salt i vand: 1%
SvinekødFVST standardværdi2024-11-266,10 Salt i vand: 1%
FiskFVST standardværdi2024-11-266,50 Salt i vand: 1%
KødpålægFVST standardværdi2024-11-266,00 Salt i vand: 3%
FiskepålægFVST standardværdi2024-11-266,30 Salt i vand: 2%
Grød & gryderetterFVST standardværdi2024-11-266,00 Salt i vand: 1%
Ris og pastaFVST standardværdi2024-11-266,80 Salt i vand: 0%
Grønt & kartoflerFVST standardværdi2024-11-266,00 Salt i vand: 0%
Fond, supper og sauceFVST standardværdi2024-11-266,50 Salt i vand: 1%
Frugt og bærFVST standardværdi2024-11-264,40 Salt i vand: 0%
Brød og pizzaFVST standardværdi2024-11-265,50 Salt i vand: 2,5%
Retter med ægFVST standardværdi2024-11-267,00 Salt i vand: 0,5%